Virtuo Basic

Virtuo Basic

Virtuo Basic je paket usluga koji Vam omogućava da registrujete svoj posao na našoj adresi i da počnete raditi brzo i efikasno!

Paket Virtuo Basic obuhvata jedinstven spoj usluga koji korisniku nudi:

  • Adresu na kojoj registruje svoju firmu
  • Jedinstveno poštansko sanduče (pisma, pošiljke, email)
  • Skeniranje primljene pošte i prosljeđivanje na nalog korisnika u trenutku prijema
  • Slanje obavještenja o pošti na mail i/ili putem SMS-a*
  • Prosljeđivanje pisama i ostalih pošiljki na adresu, prema nalogu korisnika*
  • E-mail adresa na domenu virtuo.ba (primjer: petar.petrovic@virtuo.ba).

Adresa firme

Virtuo Basic omogućava Vam da uz minimalne troškove osnujete firmu na našoj adresi u Banjaluci. Na ovaj način izbjeći ćete visoke režijske troškove iznajmljivanja poslovnog prostora i riješiti brigu o lokaciji svog biznisa.

Pošta

Dobićete poštansko sanduče na ime svoje firme, a sa tim i mogućnost prijema pošte na našoj fizičkoj adresi. Primljena pošta se odmah prosljeđuje direktno Vama na uvid. Poštu koju primimo u Vaše ime, odmah po prijemu skeniramo i upload-ujemo na Vaš jedinstveni profil i šaljemo na Vašu mail adresu. Prema želji, informacije o pošti možemo Vam poslati i putem SMS-a*, a primljene pošiljke proslijediti na Vašu kućnu ili bilo koju drugu adresu*.

Jedinstveni profil i e-mail adresa

Korištenjem ovog paketa, dobijate i jedinstvenu e-mail adresu sa domenom virtuo.ba. Sa ovom adresom, imaćete pristup vlastitom profilu sa bazom za rad, gdje ćemo Vam omogućiti da u svakom trenutku imate vidljiv pregled svih svojih poslovnih aktivnosti. Pored toga, ova adresa Vam pruža dodatnu ozbiljnost i profesionalnost pred Vašim klijentima.

*Usluge slanja obavještenja putem sms-a i prosljeđivanja pošte na adresu korisnika se naplaćuju prema utvrđenom cjenovniku.

Pregled usluga u paketu:

Virtuo Basic 149 KM/mj
Fizička adresa firme 1 poštansko sanduče
Prosljeđivanje pošte na e-mail i profil korisnika do 60 komada
Prosljeđivanje pošte na e-mail i profil korisnika nakon isteka paketa 0,5 KM po pošiljci
Prosljeđivanje pošte nakon isteka paketa 1 KM po pošiljci + troškovi slanja pošiljke
E-mail adresa sa domenom virtuo.ba 1 e-mail adresa

Ukoliko dodatna pitanja o ponudi Virtuo usluga, slobodno nam se obratite putem opcije “Pošalji upit” ili putem mail adrese info@virtuo.ba. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, te uraditi sve što je u našoj moći da Vam olakšamo poslovanje i pobrinemo se za sve Vaše želje i potrebe.

Da li ste zainteresovani za virtuelnu kancelariju?

Pošalji Upit