Registrujte firmu na našoj adresi

Virtuo
BASIC

Virtuo Basic omogućava Vam da uz minimalne troškove osnujete firmu na našoj adresi u Banjaluci. Na ovaj način izbjeći ćete visoke režijske troškove iznajmljivanja poslovnog prostora i riješiti brigu o lokaciji svog biznisa. Dobićete poštansko sanduče na ime svoje firme, a sa tim i mogućnost prijema pošte na našoj fizičkoj adresi. Primljena pošta se odmah prosljeđuje direktno Vama na uvid.

Poštu koju primimo u Vaše ime, odmah po prijemu skeniramo i upload-ujemo na Vaš jedinstveni profil i šaljemo na Vašu mail adresu. Prema želji, informacije o pošti možemo Vam poslati i putem SMS-a, a primljene pošiljke proslijediti na Vašu kućnu ili bilo koju drugu adresu.

Kao korisnik Virtuo Basic usluge dobijate: 

Adresa na kojoj registujete firmu!

Sala za sastanke sa klijentima

Jedinstveno poštansko sanduče

Skeniranje i prosljeđivanje primljene pošte

Slanje obavještenja o pošti putem SMS

Prosljeđivanje pisama i ostalih pošiljki na adresu

Besplatno

savjetovanje!

Želite registrovati firmu, a niste sigurni koja je najbolja pravna forma za Vas i kako je registrovati, zakažite termin za besplatno savjetovanje i saznajte sve što vas interesuje.

Virtuo Complete

KM/mj299,00
  • Adresa firme Poštansko sanduče Sala za sastanke Prosljeđivanje pošte Slanje obavještenja o pošti putem SMS Prosljeđivanje pošiljki na adresu Prijem faxova Prijem telefonskih poziva

Virtuo Desk

KM od10,00
  • Radni sto po potrebi klijenta Korištenje MF uređaja Telefonska linija

Virtuo Plus

naupit
  • Računovodstvene usluge Pravno savjetovanje Advokatske usluge Izrada web stranica Rezervacije

Sva naša očekivanja u pogledu poslovnog odnosa prema nama kao klijentu, načinu rada te ljubaznošću i susretljivošću uposlenika firme Virtuo d.o.o. u potpunosti su ispunjena.

Samir Frljak

Direktor, Samted d.o.o.