Virtuo Plus

Virtuo Plus

Ako već koristite računovodstvene, pravne, informatičke ili druge usluge možemo sarađivati sa Vašim odabranim partnerima ili Vam možemo ponuditi saradnju sa profesionalcima iz ovih oblasti.

Računovodstvene usluge

Možemo sarađivati sa Vašim odabranim partnerima koji Vam pružaju ovu vrstu usluga ili Vam možemo staviti na raspolaganje svoje partnere.

Pravno savjetovanje i advokatske usluge

Ukoliko koristite pravne usluge možemo da sarađujemo sa Vašim odabranim partnerima ili Vam možemo staviti na raspolaganje svoje partnere.

Izrada web stranica

Ako želite da budete predstavljeni u virtuelnom svijetu na najbolji način, i tako učinite Vas i Vašu kompaniju maksimalno dostupnim i vidljivim u modernom poslovnom okruženju, mi ćemo Vam to omogućiti u saradnji sa našim partnerima.

Rezervacije

Često putujete i tada su Vam potrebne usluge smještaja i prevoza u drugim gradovima i državama, ali Vam predstavlja gubitak vremena i živaca pronalaženje najboljih rješenja svaki put kada je to neophodno? Prepustite zamorni posao rezervacija prevoza i smještaja nama, a mi ćemo se pobrinuti da svako sljedeće putovanje bude potpuno bezbrižno za Vas.

Ukoliko imate neke potrebe koje nisu uključene u ponudi iznad, slobodno nam se obratite putem opcije “Pošalji upit” ili putem mail adrese info@virtuo.ba. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da Vama olakšamo poslovanje i pobrinemo se za sve Vaše potrebe i želje.

Da li ste zainteresovani za virtuelnu kancelariju?

Pošalji Upit