Virtuo Complete

Virtuo Complete

Ukoliko želite da se u potpunosti posvetite svom poslu, kako biste poslovnu aktivnost obavljali potpuno efikasno, potreban Vam je paket Virtuo Complete.

Bez obzira na to da li radite na terenu, obavljate poslovnu aktivnost od kuće ili ste predstavnik firme u stranom vlasništvu koja želi predstavništvo u Banjaluci, ovaj paket omogućava maksimalnu fleksibilnost u obavljanju kompletne poslovne djelatnosti, uz izuzetno niske troškove.

Virtuo Complete paket omogućava Vam registraciju biznisa na našoj adresi, prijem pošte i telefonskih poziva u Vaše ime, kao i prostor za organizovanje poslovnih sastanaka.

Nudimo Vam sljedeće usluge:

  • Adresa na kojoj registrujete svoju firmu
  • Jedinstveno poštansko sanduče (pisma, pošiljke, email)
  • Prijem poziva i prosljeđivanje poruka korisniku
  • Skeniranje primljene pošte i fax-ova, prosljeđivanje na nalog korisnika u trenutku prijema
  • Slanje obavještenja o pošti na mail i/ili putem SMS-a*
  • Prosljeđivanje pisama i ostalih pošiljki na adresu, prema nalogu korisnika*
  • Jedinstven profil i e-mail adresa na domenu virtuo.ba
  • Sala za sastanke sa klijentima
  • Prokurist*

Adresa firme

Virtuo Complete omogućava Vam da uz minimalne troškove osnujete firmu na našoj fizičkoj adresi u Banjaluci. Na ovaj način izbjeći ćete visoke režijske troškove iznajmljivanja poslovnog prostora.

Pošta i fax

Dobićete poštansko sanduče za svoj biznis, a sa tim i mogućnost prijema pošte na našoj fizičkoj adresi. Primljena pošta se odmah prosljeđuje direktno Vama na uvid. Poštu koju primimo u Vaše ime, odmah po prijemu skeniramo i upload-ujemo na Vaš jedinstveni profil i šaljemo na Vašu mail adresu. Prema želji, informacije o pošti možemo Vam poslati i putem SMS-a*, a primljene pošiljke proslijediti na Vašu kućnu ili bilo koju drugu adresu*.

Pored standardne pošte, Virtuo Complete nudi Vam mogućnost primanja i slanja fax-ova koji se takođe, odmah po prijemu, prosljeđuju Vama na uvid, na gore već naveden način.

Prijem poziva

Ovaj paket Vam nudi mogućnost pružanja administrativnih usluga. Naši operateri će primati pozive u Vaše ime, zabilježiti poruke i proslijediti Vam ih putem Vašeg profila i mail-a. Poziv prema Vašoj želji može biti preusmjeren* na broj koji Vi želite.

Jedinstveni profil i e-mail adresa

Korištenjem ovog paketa, dobijate i jedinstvenu e-mail adresu sa domenom virtuo.ba. Sa ovom adresom, imaćete pristup vlastitom profilu sa bazom za rad, gdje ćemo Vam omogućiti da u svakom trenutku imate vidljiv pregled svih Vaših poslovnih aktivnosti. Pored toga, ova adresa Vam pruža dodatnu ozbiljnost i profesionalnost pred Vašim klijentima.

Sala za sastanke

Ukoliko Vam je neophodno mjesto za poslovni sastanak sa klijentima, neophodno je samo da rezervišete svoj termin kod nas. Paket Virtuo Complete pruža Vam mogućnost korištenja sale za sastanke kapaciteta do 8 mjesta i sa obezbijeđenim pristupom internetu. Nakon što dobijete potvrdu da je sala slobodna u željenom terminu, sve što Vam preostaje jeste da obavijestite svoje saradnike o sastanku.

Prokurist

Ukoliko radite iz inostranstva, a želite da budete predstavljeni u BiH od strane profesionalaca koji će obavljati Vaše poslove prema ovlaštenjima koja ste Vi dali, mi Vam to možemo omogućiti (ova usluga posebno se naplaćuje).

*Usluge se posebno naplaćuju prema cjenovniku.

Pregled usluga u paketu:

Virtuo Complete 299 KM/mj
Fizička adresa 1 poštansko sanduče
Prosljeđivanje pošte na e-mail i profil korisnika do 60 komada
Prosljeđivanje fax poruka do 60 fax-ova
Preuzimanje poziva u Vaše ime do 60 minuta
E-mail adrese sa domenom www.virtuo.ba do 3 e-mail adrese
Korištenje sale za sastanke do 240 minuta
Prosljeđivanje pošte na e-mail i profil korisnika nakon isteka paketa 0,5 KM po pošiljci + troškovi slanja pošiljke
Prosljeđivanje pošte nakon isteka paketa 1 KM po pošiljci + troškovi slanja pošiljke
Prosljeđivanje fax poruka nakon isteka paketa 0,5 KM po fax-u
Primanje poziva nakon isteka paketa 0,5 KM po minuti
Korištenje sale za sastanke nakon isteka paketa 19 KM po satu

Ukoliko dodatna pitanja o ponudi Virtuo usluga, slobodno nam se obratite putem opcije “Pošalji upit” ili putem mail adrese info@virtuo.ba. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da Vama olakšamo poslovanje i pobrinemo se za sve Vaše potrebe i želje.

Da li ste zainteresovani za virtuelnu kancelariju?

Pošalji Upit